Zakelijk: van vergadering tot congres

Zakelijk: van vergadering tot congres

De opening, het jubileum, het congres, het personeelsfeest of de lancering van een nieuw product; met een bedrijfsevenement promoot en profileert u uw bedrijf. Vaak is de voorbereiding en de organisatie van een zakelijk evenement arbeids-intensief proces. Linthorst Culinair neemt u dat werk graag uit handen. Wenst u meer uit een bijeenkomst te halen, kies dan voor een goede culinaire invulling en een inspirerende locatie. Smaakmakende catering vullen wij graag voor u aan met een spetterende openingsact, een tijdelijk paviljoen, volledige sfeerinrichting, een exclusieve overnachting, muziek of entertainment. Kortom alles in vertrouwde handen bij Linthorst Culinair en u kunt meer aandacht schenken aan het contact met uw medewerkers of relaties.

1

Vergaderingen

Linthorst biedt diverse mogelijkheden voor vergaderingen. Maak kennis met onze arrangementen. Natuurlijk is er altijd ruimte voor maatwerk. Treed u hiervoor gerust met ons in overleg.

10

Catering & Events

Smaakmakende catering vullen wij graag voor u aan met een spetterende openingsact, een tijdelijk paviljoen, volledige sfeerinrichting, een exclusieve overnachting, muziek of entertainment. Kortom alles in vertrouwde handen bij Linthorst Culinair en u kunt meer aandacht schenken aan het contact met uw medewerkers of relaties.

3

Kookworkshops

Tijdens een Linthorst Culinair kookworkshop leert u onvermoede talenten van uzelf, uw vrienden, collega´s of relaties kennen. Ongedwongen samenwerken zorgt voor veel vrolijkheid. Kijken, proeven, ruiken en keuren in een ontspannen sfeer maakt de tongen los. Samen kookt u al snel de sterren van de hemel.

11

Ontvangsten

In het groene hart tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen ligt het landelijke dorp Twello. Hier bevindt zich onze locatie Linthorst Culinair. De ideale entourage voor recepties, diners, buffetten, vergaderingen, congressen, productpresentaties…. kortom, voor al uw feestelijke én zakelijke bijeenkomsten. Daarbij zorgen de groene ligging en de fraaie aankleding voor een sfeer waarbij iedereen zich prettig kan voelen. Een locatie mét meerwaarde!

Faciliteiten

 • Flipover met papier en stiften

   

 • Comfortabel en functioneel meubilair

   

 • Gratis gebruik van WIFI

   

 • Gratis parkeergelegenheid

   

 • Geluidsinstallatie met draadloze microfoon

   

 • Projectiescherm in de vergaderzaal

Bij Linthorst Culinair geniet u het exclusieve gebruik van de locatie.

De opstelling van de tafels en stoelen overleggen wij graag vooraf met u. De vermelde vergaderarrangementen zijn inclusief locatiekosten voor de Tuinbar en Vergaderzaal. Gebruik van het buitenterrein, terrasoverkapping en diverse subruimtes; prijzen op aanvraag.