CULINAIR GENIETEN,
THUIS OF ELDERS

Linthorst Culinair weet de weg in elke keuken. Bij u thuis, bij ons in Twello of op een andere schitterende locatie. Wij adviseren u graag in uw keuze.

CULINAIR GENIETEN,
THUIS OF ELDERS

Dé mooie momenten van het leven beleef je met familie en vrienden. Een gezellige borrel of een klassieke high tea. Een brunch, lunchbuffet of diner. Linthorst Culinair maakt het mogelijk, zonder stress over vergeten boodschappen of urenlange sessies in een keuken die niet berekend is op grote gezelschappen! Presenteerklaar aangeleverd? Of geeft u de voorkeur aan live cooking? Aan u de keus. Laat uw gasten genieten, samen met u. 

7

BORRELHAPJES

Tongstrelend, voor uw evenement of feest of partij

Van een ouderwetse vertrouwde hap tot trendy en verrassende borrelhapjes, bij ons is alles mogelijk. Wij luisteren graag naar uw wensen. U bent immers de persoon die de smaak van uw gasten het beste kent. Onze sublieme chefs beheersen hun vak tot in de puntjes. Met dagverse en zuivere producten maken zij de borrelhapjes tot ware tongstrelers. De borrelhapjes worden presenteerklaar aangeleverd, zodat u al uw tijd kunt besteden met uw gasten.

8

BRUNCHES

Smaakvol, bereid door onze culinaire kunstenaars

De koks van Linthorst Culinair zijn meesters in de culinaire kunst. Voor brunches stellen wij aan de hand van uw wensen, speciale smaakvolle menu’s samen. Onze stijl wordt gekenmerkt door de kwaliteit en natuurlijk de smaak. Cateren is ons vak en koken onze passie.

9

KOUDE BUFFETTEN

Prachtig gegarneerd

Wij bieden een ruime keus aan koude buffetten. Omdat eten niet alleen met je mond gebeurt, maar een prikkeling is van alle zintuigen, zijn onze koude buffetten niet alleen een feest voor uw smaakpapillen maar ook een lust voor het oog. Onze excellente en creatieve chefs werken uitsluitend met zuivere en dagverse producten. Hierdoor zijn onze koude buffetten de garantie voor een geslaagd feest.

5

HIGH TEA

Zowel op uw eigen als op onze sfeervol ingerichte locatie

Bij high teas zijn de tafels gevuld met kleine hartige lekkernijen gecombineerd met zoete cakes en taarten. De plattelands bevolking die de high teas heeft bedacht wilde na een dag hard werken wat anders dan uitsluitend zoet gebak. Hiernaast is thee niet weg te denken bij high teas. Linthorst neemt de organisatie van complete high teas geheel van uw schouders. Zowel op uw eigen als op onze sfeervol ingerichte locatie, kunt u genieten van een succesvolle en gezellige high tea.

6

TRAITEUR

Presenteerklaar of live cooking

Bij traiteur Linthorst draait het om het eten, de sfeer en het genieten van al de aspecten eromheen. Onze chefs bereiden met veel liefde het eten en zorgen ervoor dat de smaak goed tot uiting komt en de presentatie spraakmakend is. Dagelijks wordt met verse en eerlijke producten gewerkt. Het fundament van elke traitteur is iedereen laten genieten van overheerlijk eten. Dit is ook het uitgangspunt waar wij van Linthorst op voortborduren.

2

PRIVATE CATERING

Presenteerklaar of live cooking

Niets is gezelliger dan mooie momenten met familie en vrienden doorbrengen. Speciaal voor de private catering leveren wij de gerechten presenteerklaar aan. Onze excellente koks bereiden het eten desgewenst ook ter plekke. Live cooking is een heuse attractie bij de private catering. Naast het bereiden van het eten, doen wij ook de boodschappen. Wij laten u zorgeloos genieten met uw gasten, terwijl wij zorgen voor de befaamde Linthorst kwaliteit en smaak bij de private catering.

Neem gelijk contact op

Linthorst Culinair verzorgt voor elk feestje, bedrijfsevenement, unieke gebeurtenis of bruiloft de lekkerste catering. Wij nemen u graag het werk uit handen. Uw ideeën vertalen wij in een culinair feest. Aangevuld met onze aanbevelingen maken wij uw evenement tot een verrassend geheel.

Bekijk hieronder een aantal van onze buffetten: