Locaties

Zakelijk: van vergadering tot congres

In het groene hart tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen ligt het landelijke dorp Twello. Hier bevindt zich onze locatie Linthorst Culinair. De ideale entourage voor recepties, diners, buffetten, vergaderingen, congressen, productpresentaties…. kortom, voor al uw feestelijke én zakelijke bijeenkomsten. Daarbij zorgen de groene ligging en de fraaie aankleding voor een sfeer waarbij iedereen zich prettig kan voelen. Een locatie mét meerwaarde!

Wat deze locatie nog eens extra aantrekkelijk maakt, is de bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid.  Vanaf de snelweg A1 bent u er in enkele minuten.

PLENAIRE ZAAL

Onze plenaire zaal van 120m2 is multifunctioneel te gebruiken en daardoor geschikt voor o.a. vergaderingen, presentaties en feesten.

TUINBAR

De sfeervolle Tuinbar is door de informele en gezellige uitstraling uitermate geschikt als ontvangstruimte, voor pauzemomenten en als vergaderruimte voor gezelschappen tot 10 personen.

KOOKSTUDIO

Onze plenaire zaal van 120m2 is multifunctioneel te gebruiken en daardoor geschikt voor o.a. vergaderingen, presentaties en feesten.

LANDSCHAPSTUIN

Onze landschapstuin met prachtige bomen en uitgestrekt grasveld is uitermate geschikt voor grotere ontvangsten.

Neem gelijk contact op

De opstelling van de tafels en stoelen overleggen wij graag vooraf met u. De vermelde vergaderarrangementen zijn inclusief locatiekosten voor de Tuinbar en Vergaderzaal. Gebruik van het buitenterrein, terrasoverkapping en diverse subruimtes; prijzen op aanvraag.