Over Linthorst Culinair

Catering is ons vak, koken is onze passie. Al bijna 40 jaar.

Catering is ons vak, koken is onze passie. Al meer dan 25 jaar. De geheel eigen en alom gewaardeerde stijl van Linthorst Culinair kenmerkt zich door smaak en kwaliteit.

Onze excellente chefs zijn gespecialiseerd in werken met dagverse en zuivere producten. Ze beheersen de kookkunst tot in de finesses. Ons evenemententeam staat garant voor het succes van uw ontvangst. Privé of zakelijk. Groot of klein. Op uw locatie of van ons. Met veel plezier maken we ook van úw evenement een succes.

Ons enthousiasme voor het vak delen we graag met u. Daarom ontvangen wij u en uw gezelschap graag bij een van onze kookworkshops. Samen koken en samen genieten van uw eigen culinaire hoogstandjes.

1

Zakelijk: Van vergadering tot congres

De opening, het jubileum, het congres, het personeelsfeest of de lancering van een nieuw product; met een bedrijfsevenement promoot en profileert u uw bedrijf. Vaak is de voorbereiding en de organisatie van een zakelijk evenement arbeids-intensief proces. Linthorst Culinair neemt u dat werk graag uit handen. Wenst u meer uit een bijeenkomst te halen, kies dan voor een goede culinaire invulling en een inspirerende locatie.

10

Private catering

Dé mooie momenten van het leven beleef je met familie en vrienden. Een gezellige borrel of een klassieke high tea. Een brunch, lunchbuffet of diner. Linthorst Culinair maakt het mogelijk, zonder stress over vergeten boodschappen of urenlange sessies in een keuken die niet berekend is op grote gezelschappen! Presenteerklaar aangeleverd? Of geeft u de voorkeur aan live cooking? Aan u de keus. Laat uw gasten genieten, samen met u.

3

Spraakmakende kookclinics: Het geheim van de keuken ontrafeld

Of u nu een culinair wonder bent of nog geen eitje kunt bakken, voor iedereen is een kookworkshop van Linthorst Culinair een unieke ervaring. Leerzaam, lollig en vooral lekker! Neem een kijkje in de keuken van onze chefs en ontdek zo het geheim.

Neem gelijk contact op

PERSOONLIJK CONTACT STAAT VOOR OP! BEL OF MAIL VOOR EEN PERSOONLIJKE OFFERTE