BBQ Buffet:
-
Broodmand met diverse breekbroden geserveerd met gezouten boter, kruidenboter pesto, truffeldip en tapenades
-
Smokey’s salade van pulled chicken en aardappel
-
BBQ bieten salade met paprika, rode ui en kruidendip
-
Cubaanse zalm & Mojo salade
-
Buffalo chicken wings
-
Cheddar & Jalapeno saucages
-
Gamba’s jalapeno
-
Orientaalse kip spies met sateh, atjar en kroepoek
-
Beef Rendang
-
Jamaican Roasted potatoes
-
Cuba Libre Crème Brulée
-
-
-
-
BBQ Buffet deluxe:
-
Koud:
-
Tataki van Dry Aged entrecote
-
Surf & Turf Salade gegrilde coquilles en Korean beef
-
Ceasar Salade
-
Beef Foie gras sushi
-
Oesters Hog Butter
-
Kreeft Motoyaki met zoet zure venkel
-
Italiaanse bavette
-
Tomahawk chimmichurri
-
Unagi paling
-
Beef Teriyaki
-
Desserts:
-
S’Mores met Oreo en witte chocolade
-
Espresso Martini crème brulée
-
Hangop met gekarameliseerde ananas, merengue en kokos
Italiaans buffet:
-
Koud:
-
Vitello Tonato, dus gesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise
-
Carpaccio Pesto
-
Buffel mozzarella met geroosterde tomaat, olijfolie en basilicum
-
Gerookte zalm uit de smoker met geroosterde groene asperges
-
Antipasti met diverse hammen, salami, olijven, bruschetta en geroosterde groenten
-
Warm
-
Italiaanse bavette met Parmezaanse kaas en basilicum
-
Ossobuco
-
Salmone e limone
-
Risotto
-
BBQ spaghetti a vongole
-
Porchetta
-
Saltimboca
Walking Dinner:
-
Oesters Hog Butter’
-
Rendang met zoete gerookte bietjes
-
Unagi Paling
-
Zalm & Mojo
-
Coquille & Dashi
-
Lam met Salsa Verde
-
Knibbeling met yoghurt & knoflook
-
Gerookte tartaar met truffel
-
-
-
-
-
Seizoensbuffet wild:
-
Tataki van hert met shii-takes
-
Wildpaté van Opa met compôte en roodfruit
-
Gerookte hertenham met truffel aardappel salade
-
Wildzwijnsham met pompoensalade
-
Wilde eendenborst met bosvruchten jam
-
Rouleau van fazant en patrijs met PX gelei
-
Wild rendang met zoete bietjes en kokos
-
Wildstoofschotel van hert en wildzwijn
-
Hazepeper
-
Rode kool
-
Hutspot met gerookte aardappel
-
Wildworst
-
Raclette Burger
-
Rootbeer cake met frosting en pecannoten
-
Stroopwafel Tiramisu
American Breakfast buffet:
-
Door onze chef bereidt:
-
American pancakes met keuze uit diverse toppings zoals: geslagen room, frambozen, bosbessen, Ahornsiroop, Golden Syrup en onze eigen Bosbessen jam Daarnaast ook poedersuiker & stroop
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Sweets:
-
Donuts
-
Cinnamon Rolls
-
Marshmallow Brownie
-
Muffins
-
Pastry
-
Warm:
-
Bacon
-
Scrambled eggs
-
Bereidt door de Chef:
-
Omelets
-
Fried eggs
-
Fruit
-
Yoghurts
-
Serials
-
Bread
-
Jams & Sweets
-
Cold:
-
Cheese
-
Ham
-
Turkey
-
Desserts:
-
Bread pudding
-
Red Velvet
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Lunchbuffet:
-
Broodmanden gevuld met: spelt broden, zuur desem, kaiserbroodjes, pistolets en zachte bolletjes van de bakker
-
Zoete broodjes:
-
Muffins
-
Brownie
-
Chocolade broodjes
-
Croissants
-
Soepen:
-
Italiaanse pommodorisoep
-
Soep van truffel en knol
-
Saladebuffet:
-
Aardappel & kip salade
-
Bieten salade met geitenkaas
-
Gemengde salade
-
Olijfolie & Aceto Balsamico
-
Truffel dressing
-
Pesto dressing
-
Condimenten: kappertjes, croûtons, rode ui, Amsterdamse uitjes, augurk, pompoenpitten, olijven
-
Beleg:
-
Rosbief
-
Huis gerookte zalm
-
Brie
-
Oude kaas
-
Jonge kaas
-
Onze eigen beenham
-
Charcutterie: Prosciutto, Coppa di Parma, truffelssalami, Manchego, Grana Pedano en tomaten chutney
-
Zuivel: Kokosyoghurt, Volle yoghurt, Griekse yoghurt, Fruityoghurt
-
Condimenten: gedroogde perzik, grenola, cranberries, fruit
-
Cerials: Creusli, Meusli, Chocopops, Cornflakes
-
Fruit: Fruitsalade, Handfruit
-
Zoet beleg: Pindakaas, Hagelslagsoorten, Vruchtenhagel, Jam, Chocolade pasta
-
Overig:
-
Smeerkaas
-
Smeerworst
-
Beschuit
-
Ontbijtkoek
-
Crackers
-
Roggebrood
Oosters buffet:
-
Sushi & Sashimi
-
Oriëntaalse tomaten soep
-
Tataki van rund met eiernoodles, wasabi en sesam
-
Kimchi oesters
-
Vruchtensap
-
Smoothie
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Stamppotten buffet:
-
Stamppot:
-
Andijvie
-
Zuurkool
-
Boerenkool
-
Hutspot
-
Rode kool
-
Vlees:
-
Wildstoofschotel
-
Rookworst
-
Gebraden speklappen
-
Gehaktballen
-
Vegan:
-
Rendang van bietjes
-
Condimenten:
-
Picalily
-
Amsterdamse uien
-
Augurken
-
Uitgebakken spekjes
-
Sauzen:
-
Mosterd
-
Wildjus
Dessertbuffet:
-
Crème brulee van vanille
-
Tiramisu van stroopwafel
-
3 soorten chocolade mousse
-
Pannacotta
-
Marshmallow & witte chocolade ’s Mores met Oreo
-
Cheesecake
-
Vers fruit salade
-
Hangop
-
Rootbeer cake met frosting en pecannoten
-
Mousse van passievrucht en mango met rode peper
-
-
-
-
-
-
-
-
Stamppotten buffet:
-
Stamppot:
-
Andijvie
-
Zuurkool
-
Boerenkool
-
Hutspot
-
Rode kool
-
Vlees:
-
Wildstoofschotel
-
Rookworst
-
Gebraden speklappen
-
Gehaktballen
-
Vegan:
-
Rendang van bietjes
-
Condimenten:
-
Picalily
-
Amsterdamse uien
-
Augurken
-
Uitgebakken spekjes
-
Sauzen:
-
Mosterd
-
Wildjus
Dessertbuffet:
-
Crème brulee van vanille
-
Tiramisu van stroopwafel
-
3 soorten chocolade mousse
-
Pannacotta
-
Marshmallow & witte chocolade ’s Mores met Oreo
-
Cheesecake
-
Vers fruit salade
-
Hangop
-
Rootbeer cake met frosting en pecannoten
-
Mousse van passievrucht en mango met rode peper
-
-
-
-
-
-
-
-